NVHP voor consumenten

Erkend Hypothecair Planners streven ernaar om u als consument een gezondere en zorgelozere financiële toekomst te bieden. Dit doen zij door een hoogstaand en persoonlijk passend hypothecair advies te geven. Erkend Hypothecair Planners hebben de hoogste gespecialiseerde opleiding op het gebied van hypothecair advies gevolgd. Zij onderhouden jaarlijks hun kennis en vaardigheden. Zo bent u altijd verzekerd van een deskundig advies.

Erkend Hypothecair Planner

Uw vertrouwenspersoon voor al uw financiën

Via deze zoeker vindt u een Erkend Hypothecair Planner bij u in de buurt.

Coördinaten

Waarom is een advies van een erkend hypothecair planner belangrijk?

Een Erkend Hypothecair Planners streeft er altijd naar om een gezondere en zorgelozere financiële toekomst te bieden. Zodat u zich daar geen zorgen (meer) over hoeft te maken.

Lees meer

Aan welke voorwaarden moet een erkend hypothecair planner voldoen?

Naast de wettelijke vereisten om Hypotheekadvies te mogen geven dient een Erkend Hypothecair Planner, om deze titel  te mogen voeren, ook nog te voldoen aan een aantal extra kwaliteitseisen.

Lees meer

Waar kan een consument terecht met een klacht?

Mocht u onverhoopt een klacht hebben over uw Erkend Hypothecair Adviseur dan kunt u hier lezen wat u kunt doen.

Lees meer

STANDAARD DOCUMENTEN

Bij de advisering van je klanten kan het zoeken naar woorden zijn. Speciaal voor leden hebben wij enkele standaardteksten gemaakt die jullie aan kunnen passen op de situatie bij de klant. Je vindt deze terug op het besloten deel van de website in het downloadcentrum onder de categorie Duurzaamheid of Consumententeksten