Promotiematerialen

Maak uw prospects en relaties direct bekend met uw meerwaarde. Via de promotiematerialen van NVHP profileert u zich moeiteloos als Erkend Hypothecair Planner. Een naambordje op de deur of balie, een fraai schrijfblok of prettig schrijvende pen? Het zijn prima gespreksopeners over de waarde van goed onderbouwd advies. Als lid ontvangt u onze marketingmaterialen tegen kostprijs.

NVHP Balpennen(50x)

NVHP Balpennen(50x)

Goed schrijvende balpennen voorzien van logo Erkend Hypothecair Planner

€ 38,75
NVHP Banner

NVHP Banner

Banner te gebruiken in uw kantoor of tijdens een presentatie. Formaat 85-205. Gedrukt op 510 grams frontlit.

Op aanvraag
Certificaten (25x)

Certificaten (25x)

Deze certificaten worden gedrukt op speciaal papier en voorzien van een “notaris-stempel” In dit certificaat wordt de naam van het lid geprint. In het certificaat wordt aangeven dat het advies met de grootst mogelijke zorg is opgesteld en de NVHP Gedragscode van toepassing is.

€ 11,50
Naambordje

Naambordje

Dit gevelbordje meet 20x 20 cm en is van weerbestendig materiaal gemaakt waardoor u het ook buiten uw kantoor kunt bevestigen. Met het bordje maakt u bezoekers kenbaar dat op kantoor een of meer Erkend Hypothecair Planners werkzaam zijn.

€ 40,00
Naambordje Aluminium

Naambordje Aluminium

Dit gevelbordje meet 27,5 x 20 cm en is van aluminium gemaakt. Op het bordje kunnen de namen van maximaal 3 Erkend Hypothecair Planners gedrukt worden die binnen uw kantoor werkzaam zijn. De namen worden door de leverancier van het bordje op het bordje gedrukt.

Op aanvraag
Digitale Logo's

Digitale Logo's

Voor uw briefpapier, visitekaartjes, site etc. zult u waarschijnlijk het logo van de erkend Hypothecair Planner willen vermelden.

Op aanvraag
Paperclips (100x)

Paperclips (100x)

Altijd handig en opvallend. De paperclip met daarop het logo van de Erkend Hypothecair Planner. 100 stuks in luxe verpakking

€ 20,50
Schrijfblok (10x)

Schrijfblok (10x)

Opvallende schrijfbloks. Met op de buitenzijde de complete tekst van de gedragscode NVHP. Aan de binnenzijde is elke pagina afwisselend voorzien van één van de tien onderdelen van de code

€ 25,00
Sluitzegels, NVHP

Sluitzegels, NVHP

Stickers met de tekst: Dit advies is opgesteld door een Erkend Hypothecair Planner. 250 stickers op een rol. Een sticker die gegarandeerd de aandacht trekt!

€ 7,50
Wettenbundel 2024

NVHP Wettenbundel 2024

Speciale NVHP uitgave van de Kluwer Wettenbundel 2024. De vraagbaak voor alle juridische kwesties. Deze wettenbundel wordt ook bij de masterclasses gebruikt.
op=op. Prijs exclusief verzendkosten.

€ 90,00
Brochure, Duurzaam (ver)bouwen

Brochure, Duurzaam (ver)bouwen

In deze geniete brochure op A5 formaat wordt uw klant gewezen op mogelijke energiebesparende maatregelen die in en om de woning kunnen worden genomen en op welke manier een Erkend Hypothecair Planner hierbij kan adviseren.

€ 9,50
Syllabus, leergang Hypothecair Planning

Syllabus, leergang Hypothecair Planning 2024

Deze vier omvangrijke boeken vormen niet alleen de basis voor de Leergang Hypothecaire Planning maar zijn ook een onmisbaar instrument voor de dagelijkse praktijk van de Erkend Hypothecair Planner. 

De nieuwe Syllabus verschijnt eind maart en kan vanaf dat moment besteld worden.

Prijs is exclusief verzendkosten.

€ 290,00